School Profile

SD YPS LAWEWU

HEALTHY SCHOOL PROFILE 2019

Bahasa Indonesia

Pada tahun 2019, SD YPS Lawewu terpilih menjadi Sekolah Sehat di Kabupaten Luwu Timur, Provinsi Sulawesi Selatan. Untuk mendapatkan gambaran selengkapnya terkait program Sekolah Sehat yang dijalankan SD YPS Lawewu, silahkan menyimak video ini.

English

In 2019, YPS Lawewu Elementary School was selected as a Healthy School in East Luwu Regency, South Sulawesi Province. To get a complete picture of the Healthy School program run by SD YPS Lawewu, please watch this video.

SD YPS LAWEWU

SCHOOL PROFILE 2019

Bahasa Indonesia

SD YPS Lawewu adalah sekolah dasar di bawah naungan  Yayasan Pendidikan Sorowako (YPS), yang didirikan oleh PT. Vale Indonesia - perusahaan pertambangan nikel internasional berbasis di Brazil yang berlokasi di Luwu Timur, Sulawesi Selatan Indonesia. Sekolah memberikan layanan pendidikan bagi anak-anak karyawan perusahaan dan juga masyarakat asli sekitar wilayah operasional perusahaan.

English

SD YPS Lawewu is an elementary school under Yayasan Pendidikan Sorowako, an educational foundation founded by PT. Vale Indonesia - a Brazilian-based international nickel mining company located in East Luwu, South Sulawesi Indonesia. The school provides educational services for the children of the company's employees and also the local native community surrounding the operational area of the company.